diumenge, 23 d’octubre del 2011

Cartell Foto-Montseny 2011


 Com molts ja sabeu, el Museu de la Gabella i la Secció Fotogràfica el Centre d'Arbúcies preparen la segona edició del Foto-Montseny. del qual jo en soc un dels organitzadors com a representant de la secció fotogràfica. Un any mes vam apostar per una fotografia meva pel cartell i pel tríptic que sortira durant el curs d'aquesta setmana.
No ha estat fàcil, pensar quina fotografia podia anar millor i com tindria que ser. L'idea era fer algú que s'acostes el nivell de la programació , algú vist però que no es una fotografia a l'atzar el contrari que es una fotografia pensada, buscada.

La ubicació de la fotografia lògicament es del Montseny, però a la zona de Viladrau. un cop situat a la zona i desabut pel poc color de tardor que tenim, per la poca aigua, ens posem a buscar fulles intentant diversitat de colors, les posem a l'aigua fem els primers enquadraments, i no acaben de ser lo que buscàvem.
M'entres comentava el que realment volia fer, amb el Company Lluis J. que m'acompanyava en aquell moment, decideixo fer-li cas en un petit detall de L'enquadrament, però que tenia un inconvenient important però no vaig pensar-mo tres vegades, (Sabates i mitjons fora pantalons arremangats), i de peus a l'aigua, ja no tenia L'enquadrament limitat,  vaig acabar de posicionar-me de tal manera que no tingues cap reflexa, ja que teníem una força entrada per la part superior del salt d'aigua i un cop això solucionat deixa que L'exposició fes el seu treball.
Solament per l'esforç i el refredat que ha vingut degut a la remullada ja valia la pena posa la foto com a cartell del Foto-Montseny d'enguany.

2 comentaris:

lluisjuanola ha dit...

Bones Cesc, m'agrada moltíssim com t'ha quedat; les fulles del remoli, al centre parades y amb més moviment conforme van allunyant-se del centre; els colors que has tret de la part baixa del salt d'aigua ja que era molt fosc en comparació de la part superior i com has esquivat els reflexes de l'entrada de llum superior.

L'encuadrament també m'agrada molt separant la foto amb tres ambients: - el inferior amb l'aigua, les fulles, el moviment i el color groc;
- la part central amb l'aigua amb textura de seda y els colors vermellosos de la roca i,
- la part superior amb un contrast que el fa casi un b/n amb la linia de l'aigua.

Trobo que tot plegat es una foto molt dinàmica y plàstica, que ja tenies en el teu cap i que, per mi,
has resolt perfectament. Et felicito, i espero que no t'hagis refredat.

Cesc Noguera Busquets ha dit...

gràcies lluis, pel comentari i per passar pel blog. va ser una bona sortida... ens veiem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...