divendres, 21 de novembre del 2014

Provant l'objectiu Micro Zuiko 40/150 f2.8 d'Olympus ( equivalent a un 80/300 f2.8)

Ahir vaig tindre la sort de poder compartir una tarda amb en Raúl i en Toni d'Olympus, i un dels seus enbajadors, l'Andrés Magai, un gran fotògraf de natura i viatge. Gràcies a les activitats que s'estan fent dins del 60 aniversari de Foto Ruano Pro.
Olympus OM-D E-M1 M.Zuiko 40-150 f2.8

Varem poder veure i toca els últims models de la marca, i m'entres l'Andrés ens explicava les seves experiències i aventures amb els diferents equips d'olympus i ens ensenyava els seus treballs, en Toni es va acostar a mi amb el 40/150, el vaig muntar sobre de la meva OM-D E-M1 Quina meravella, l'aula de Foto Ruano Pro estava a les fosques, ja que l'Andrés ens estava projectant els seus treballs, solament teníem la llum del projector i de la pantalla de  l'ordinador, i l'enfoc era molt ràpid, amb la càmera a 1600 ISO, a una velocitat de 1/20 parts de segon i un diafragma de f2.8 vaig fer tres fotos a l'Andrés m'entres ens anava explicant.
                                  Olympus OM-D E-M1 M.Zuiko 40-150 f2.8

les sensacions son fantàstiques, la unió entre aquest objectiu i el cos es molt bona i còmoda, el que mes amb va agrada va ser la rapidesa, i qualitat d'enfoc, amb la poca llum que tenia i la distancia entre l'Andrés i jo no era mes gran de 2 mt.
                                            Olympus OM-D E-M1 M.Zuiko 40-150 f2.8

Probando el objetivo Micro Zuiko 40/150 f2.8 de Olympus (equivalente a un 80/300 f2.8)
Ayer tuve la suerte de poder compartir una tarde con Raúl y Toni de Olympus, y uno de sus enbajadores, Andrés Magai, un gran fotógrafo de naturaleza y viaje. Gracias a las actividades que se están haciendo dentro del 60 aniversario de Foto Ruano Pro.
Pudimos ver y tocar los últimos modelos de la marca, y mientras Andrés nos contaba sus experiencias y aventuras con los diferentes equipos de olympus y nos enseñaba sus trabajos, Toni se acercó a mí con el 40 / 150, el monté encima de mi OM-D E-M1 Qué maravilla, el aula de Foto Ruano Pro estaba a oscuras, ya que Andrés nos estaba proyectando sus trabajos, solo teníamos la luz del proyector y de la pantalla del ordenador, y el enfoque era muy rápido, con la cámara 1600 ISO, a una velocidad de 1/20 partes de segundo y un diafragma de f2.8 hice tres fotos a Andrés mientras nos iba contando.
Las sensaciones son fantásticas, la unión entre este objetivo y el cuerpo es muy buena y cómoda, lo que mas me gustó fue la rapidez, y calidad de enfoque, con la poca luz que tenía y la distancia entre Andrés y yo no era mayor de 2 mt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...