dijous, 18 d’octubre del 2012

Les mil cares d'una ciutat turística (capítol I).

Normalment en aquest blog, heu pogut veure fotografies de natura, (paisatge, macro, etc.. del Montseny i últimament de Mallorca). a vegades he combinat les entrades amb fotografia social.
Es una especialitat que sempre m'ha agradat però el viure amb un poble tenia la natura mes a prop que no la ciutat, i acabava fen mes natura. Ara el viure a Mallorca tinc natura, (Serra de Tramuntana, impressionant, però tinc la ciutat de Palma a toca ).
Desprès d'uns mesos voltant els carrers i observant la gent he pogut comprovar que el ser una ciutat turística te moltes cares diferents tan de gent com de llocs (des del palau mes antic a l'edificació mes moderna, dels personatges típics, als immigrants i els turistes mes extravagants ).
Això m'ha fet decidí per fer un petit treball fotogràfic , que consta de moments  de la ciutat tal com la veu un fotògraf de natura i de poble. 
Des d'avui que faig la primera entrada aniré intercalant els temes de sempre amb aquest, que Le anomenat com ( Les mil cares d'una ciutat turística.) Un dels detalls d'aquest treball es que totes les fotografies seran en B/N.
 La fotografia que encapsa-la aquest treball es d'un immigrant Africà assegut davant de l'església de Sant Francesc, just el centre antic de Palma.
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...