dimecres, 8 d’agost del 2012

Matinada a Port des Canonge

    Vista nord desdel port des Canonge

Està a 12 quilòmetres d'Esporles. La bellesa del port des Canonge que pertany a Banyalbufar continua intacta, encara que en els seus voltants hi hagi una urbanització.  Aquest litoral idíl · lic de Serra de Tramuntana és una cala de còdols i grava gruixuda recoberta d'alga posidònia.

Vista B/N del curiós port des canonge.

 Les barquetes dels pescadors ocupen la part posterior d'aquesta platja estreta, les condicions marines i subaquàtiques desaconsellen l'ancoratge d'embarcacions per estar oberta als forts vents del nord-oest i est. Aquest fet explica que les barquetes es troben amarrades sobre el talús o als escars (varadors artesanals típics d'Illes Balears).  L'accés per carretera te els sis quilòmetres finals que discorreran per una carretera sinuosa (corbes de 180 graus).  També es pot accedir a peu a través del camí la Volta des General, que uneix Banyalbufar amb Port des Canonge. Hi ha un altre recorregut cap a Port de Valldemossa.

Vista en color.

2 comentaris:

paulino ha dit...

Hola ceps estupendas vistas dede la calas, me encanta la del port de canogues,pero en b/N estupenada un saludo de Paulino.

Cesc Noguera Busquets ha dit...

Hola Paulino, gràcies para visitar el blog.
Saludos.
Cesc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...