dilluns, 14 de novembre del 2011

Playa de Barika amb Isabel Diez y Ubaldo Moreno

Per motius d'Organització del Foto-Montseny 2011 aquest passat cap de setmana varem esta a Euskadi, a buscar les fotos de l'Isabel Diez,per una de les 5 exposicions d'enguany, era l'ho mínim que podíem fer, ja que ella va aposta i confia amb el nostre projecta sense coneixents. i com no ens va regala una magnifica sortida fotogràfica a la platja de Barika.
 Varem sortir a les 5 del mati d'Arbúcies, En Kim del Museu, en Josep Guiolà i un servidor, a les 12 del mig dia erram davant de casa l'Isabel tal com havíem quedat, presentacions, rialles i alguna que altre comentari  sobre l'idea d'anar a buscar les fotos.

 Arribem al parking de Barika , l'Isabel que coneix la zona es va posa les botes d'aigua, ( mes tard jo i els meus pantalons varem  entendrà perquè).... ens va posa una mica el dia de la zona i endavant fotos, i mes fotos. en Josep a la dreta , l'Usbaldo concentrat a unes roques, en Kim assentat a unes pedres contemplant el bon paisatge, i fen alguna foto,,,i jo l'isabel voltant per la platja.

 a 2/4 de 4, varem decidir plegar de fer fotos i anar a una sidreria a menjar com deu mana... sort perquè la marea ja pujava.
El dinar va ser llarg però el mateix temps molt curt, va ser una estona on tot eran historietes fotogràfiques, on tots 5 ens varem trobar a gust i no trobàvem el moment de marxa de taula.

Finalment va toca carregar les fotos i desperdir-nos però pensant amb el pròxim viatge que serà torna les fotos.
Moltes gràcies Isabel per l'estona que ens vareu dedica.

4 comentaris:

Joan Ramon Noguer ha dit...

Hola Cesc, et felicito, quina maravella de fotografies!! Són fantàstiques!!

Salut!!

Cesc Noguera Busquets ha dit...

Hola Joan Ramon, gràcies per passar pel blog, realment va ser un dia fantàstic, el lloc impresionant i la companyia tambe.
Salutacions

Pere Soler ha dit...

Bon dia Cesc,
Com ja he comentat en algun altre bloc aquest any, em fa molta pena veure a Barrika així, jo hi he estat una colla de vegades...i mai l'he vist així de coberta de sorra, esperem que el que el mar porta...el mar s'emporti...
Una bona experiència en un lloc únic.
Salut i sort!!

Cesc Noguera Busquets ha dit...

Hola Pere, si ja ens ho va comentar l'Isabel, que ara hihavia molta sorra, però be l'experiencia ja va valdre la pena.
Salutacions

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...