diumenge, 27 de novembre del 2011

Inauguració Foto-Montseny 2011


La fotografia que encapsa-la l'entrada d'avui, esta feta fa un parell d'anys amb una de les moltes sortides amb en Martin Gallego que aprofito per felicitar-lo una vegada mes pel seu aniversari que va ser ahir.
Dit això solament dir que ahir varem donar el tret de sortida d'aquesta segona edició del Foto-Montseny, que organitzar la secció fotografia i el Museu de la Gabella, que també aprofito per agrair la col·laboració d'en Kim, en Jordi la Marta, i tota la resta de l'equip humà que disposa el museu, sense ells la secció fotogràfica a la qual en soc el coordinador no ho podríem porta a terme el Foto-Montseny
També agrair la col·laboració d'en Lluís Juanola que aquesta setmana l'hem castigat cada dia a donar-nos un cop de ma muntant les exposicions, i com no també donar les gracies a l'altre puntal del foto-montseny, en Josep Guiolà.
Be ara queda dona les gràcies als 5 autors de les exposicions, l'Oriol Alamany, Josep Guiolà, l'Isabel Diez, Vicenç Gimeno, i Pere Soler, ha sigut un experiència molt positiva poder tracta amb els 5 preparant aquesta segona edició del Foto-Montseny, amb tots 5 tenim diferents anècdotes, que fan que la relacions es confirmin cada vegada mes. Tots aquest vincles es varen poder veure ahir el mati durant el taller de l'oriol (foto que tenca aquesta entrada), ahir a la tarda a la xerrada de l'Oriol, i la traca final a la presentació que es va fer en el Museu de la Gabella amb L'assistència de molta i molta gent tan de fora com d'aquí que aprofito per donar-lis les gràcies a la seva assistència, i molt especial a la gent d'Arbúcies.
i també a gent com en Javier Vecino, que va ser un dels expositors de la primera edició i podem dir que ja forma part dels col·laboradors del Foto-Montseny com en Martin, es adir que el foto-Montseny una mica també es gràcies a ells.
gràcies a tots.

12 comentaris:

Esteve Garriga ha dit...

Només felicitar-te doncs la veritat es que m'ho vaig passar molt bé.
Tot perfecte!
A per la 3ª edició.

Daniel Arenas ha dit...

Una exposició de moltíssima qualitat i que ens va agradar molt. Espero que la continueu fent any rere any cada cop millor si cap (tot i la crisi) i que es converteixi en un referent a Catalunya en quant a fotografia de natura. Somniar és gratis però estic segur que ho aconseguireu!

Cesc Noguera Busquets ha dit...

Hola Esteve, d'això estracta de pasar-ho be, i passar bones estones parlant o fen fotografia.
gràcies per venir i per passar pel blog.

Cesc Noguera Busquets ha dit...

Hola Daniel, diria que et vaig veure voltant per les sales, però tenia feina i no et vaig poider saludar, gràcies per venir a l'exposicions, i per la pròxima edició hi posarem les mateixes ganes o mes que aquest any, no ho dubtis.
Salutacions.

Esther Bahi f o t o g r a f i a ha dit...

Felicitacions, per l'organització i per la qualitat de les exposicions.
Salutacions.

Cesc Noguera Busquets ha dit...

Gràcies esther per la teva assistencia tant el taller con a la xerrada i la presentació, vas fer jornada complerta a Arbúcies...

ric@rd ha dit...

bona tarda Cesc,
agrair la teva dedicació personal i en representació de la entitat que representes
dir-te que tant el taller del matí, com, i especialment, la masterclass de l'Oriol per la tarda, han estat a un molt alt nivell
gaudir de la contemplació de la obra i dels comentaris del quatre dels cinc expositors, llàstima la absència d'Isabel, de les obres presents a la exposició, tampoc te preu
sols dir-te (dir-vos), endavant i a per la tercera convocatòria!
s@lut

Cesc Noguera Busquets ha dit...

Gràcies, Ricard, nosaltres contents que a vosaltres us agrades tot, això anima i dona ganes per la pròxima, intentarem estar el mateix nivell que aquest any.
Salutacions
Cesc

Joan Ramon Noguer ha dit...

Hola Cesc, la xerrada de l'Oriol va ser d'un gran nivel i d'una gran qualitat. L'exposició fantàstica, un regal per la vista.

Et felicito a tu i a tot l'equip pel fantàstic treball i gran organització, cosa no gens fàcil si no hi ha gent com tu que es posen al cap davant, i després de moltes hores de treball en surt el resultat.
A més a més es va notar que hi havieu posat tot el vostre esforç, i això es percep.
Moltes Felicitats!!

De ben segur que en un futur proper el Foto-Montseny serà un punt de referència a tenir en compte tant per professionals com aficionats.

Sincerament m'ho vaig passar molt i molt bé.

M'hagués encantat està a la segona fotografia però bé un altre any serà!!

Salut!!!
Joan Ramon

Cesc Noguera Busquets ha dit...

Hola Juan Ramon, solament donar-te les gràcies, per la teva assistència, això es l'ho bo d'aquestes coses, que atrves de la fotografia, comentant les nostres fotos en els nostres respectius blogs, ha sortit una amistat, que ja a enllaçat el Montseny amb la Garrotxa... fotogràficament.

i segur que a la tercera edició no hi faltaràs.

Moltes gràcies per tot

Salutacions

Cesc

Daniel Arenas ha dit...

Hola Cesc,

Disculpa'm si això no va bé que ho escrigui aquí però no sé a quina adreça enviar-t'ho i pot ser un dubte de molta gent.

Rellegint les bases del concurs fotogràfic FOTO-MONTSENY 2011, en l'apartat de presentació diu: "Les obres aniran muntades en un suport de 50x40 cm en posició vertical.

Això vol dir que totes aquestes obres han de ser verticals o que si son horitzontals també serveixen sempre i quan no superin els 40 cm (uma mica menys per al passpartú) cm de costat llarg?

No sé si m'he explicat

Cesc Noguera Busquets ha dit...

Hola Daniel.
les fotos poden ser verticals com horitzontals, però ho as entes perfecta les horitzontals no poden ser mes grans que 40, ja que el suport ha de ser 40 x50 verticals aixins a l'hora de fer l'exposició tots els marcs son verticals i podem possar mes fotos.
gràcies i espero la teva participació.
Cesc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...