diumenge, 18 de setembre del 2011

Es Frares (II)

Normalment amb una sola vegada de fer una cosa nova no n'hi ha prou, sempre s'ha de provar i mira quina tècnica es millor per aquella situació o fins i tot mira quin es l'horari mes bo.
Si vas de viatge i saps que possiblement no i tornaràs as de fer l'ho que bonament un pot o les condicions del moment l'hi permeten fer.
Però això no es el cas de l'entrada d'avui, ja que ho tenim a 1/2 hora de casa, tornem a Lloret a la Cala es Frares i tot tornant el cotxe ens parem a Sa Caleta.
 Aquesta vegada varem anar a la tarda vespre, a mes ben acompanyat ja que venia l'Anna i l'Ona. (Sortida Familiar, jeje..)
Val la peno tornar-ho a dir el lloc impressionant, observem el lloc, respirem i pensem que bonic, un cop hem fet totes les observacions, veiem que tenim la mar una mica moguda, cosa que vol dir que no ens podem acostar gaire si no volem marxa "xops".
fem alguna seria de fotos una mica lentes 1", 2" màxim.per veure com queda l'aigua i la llum, el resultat es força positiu, per ser 2/4 de 8 del vespre, pujarem una mica la iso i acabarem de buscar L'Enquadrament adequat i la foto de sobre aquestes línies n'és el resultat.
Ja comença a fer fosc i lOna es la que mana amb els horaris, decidim marxa com que elles dues van mes lentes, jo decideixo avançar-me per fer un parell de fotos a Sa Caleta. Aquesta foto te mes Iso i una mica mes lenta, també va quedar be.
Perfecta tarda de dissabte, sortida familiar i amb petita sessió fotogràfica inclosa.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...