dilluns, 13 de juny del 2011

Salt de la Nou


En aquest blog seguim les tendències del temps, ara plou, dons fotos d'aigua.
Desprès d'un dels salts del sot de l'infern , i de Maria Negra ara toca el Salt d'aigua de la Nou.
Es impressionant per la seva alçada i verticalitat que te, el caudal no sol ser molt, aquest dies perquè amb la pluja que ha fet tots baixen molt plens.
Hi han zones mes conegudes que d'altres i algunes de mes bon accés que d'altres. el sot de la nou es de bon accés i fàcil trobar, l'únic problema es que has de conèixer la zona per no passar per finques privades.
El Sot de Maria Negra queda amagat, però fins el seu inici es de molt bon arribar sempre amb 4x4, moto o btt. el problema es saber quin costat hi ha el salt d'aigua. Això fa que no sigui molt conegut, ja que has de conèixer la zona.
I Finalment arribem un dels secrets mes ben guardats per molts Arbúciencs, el Sot de l'infern que esta composat per un conjunt de quatre salts d'aigua. un de molt bon accés, ja que si pot arribar motoritzat, la resta per sort son de molt mal trobar, i L'accés es difícil ( amb grimpada inclosa).
Aquesta zona es desconeguda per molts Arbúciens, i quant alguns i acompanyem algú es perquè tenim molt clar que ens guardaran el secret.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...