dissabte, 28 de maig del 2011

Sot de l'Infern

Com molts, ja sabeu soc un anemorat de la meva terra, el Montseny. Sigui Primavera, estiu, tardor o hivern, qualsevol de les quatre estacions son fantàstiques per fotografia aquesta terra, encara que en un racó hi hagis anat 10, 20 o mes vegades, quant i tornes no deixa de sorprendre i segur que fas coses noves.
Aquestes fotos son fetes a un d'aquest racons, el Sot de l'Infern, a part del lloc que es impressionant, i la companyia i fa molt, aquestes fotos estant fetes amb els companys de la secció fotogràfica el Centre i amb la fantàstica companyia d'en Javier Vecino i en Vicenç Gimeno, quin parell de grans fotògraf.

                                      

5 comentaris:

Magda Clopés ha dit...

Tant les fotos com aquest racó......impressionant!! No sé si tindré ocasió de tornar-hi, però m'agradaria. Encara hi ha l'escala?
Salutacions.
Magda Clopés

Cesc Noguera Busquets ha dit...

Hola Magda, ja ho saps quant vulguis i tornem, si l'escala encara i es i una corda tambe.
Salutacions
Cesc

Pere Soler ha dit...

Realment impressionants aquestes dues, et felicito!
El racó també s'ho val, es de dificil accés??
Salut!

Cesc Noguera Busquets ha dit...

Molt bones Pere.
El racó es fantastic.. l'accés una mica dificil, ja que s'ha de grimpa una mica. aquest es el motiu perque es un lloc desconegut per molta gent.
gràcies per passar pel blog.

Pere Soler ha dit...

Ahh! Ho sospitava, dons he fet aquesta "ruta" i si que recordo petits salts d'aigua, però cap de les dimensions i bellesa d'aquest :)
Salut!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...