dimarts, 24 de maig del 2011

Figura humana

Avui, hem canviat de tema, per un dia deixem les libèl.lules, papellones, reflexes, paisatge, neu, imatges de carrer, i passem el nu tot recordan l'ultim capitol del programa fotografies que es fa cada divendres pel 33.

2 comentaris:

Daniel Arenas ha dit...

Hola Cesc,
He anat a petar aquí per les recomanacions de sota de la entrada de la fageda amb el "zooming".

No sé si es tractava d'un curs / taller o una foto feta per tu mateix amb la model però haig de destacar dues coses que m'han agradat molt.

La primera, la il·luminació que m'agradaria que m'expliquessis una mica més en què consistia (flashos, finestres, reflectosr, si has fet sevir foometre de mà...)i l'altra cosa és la posició de la model dibuixant aquestes fotes diagonals tant amb l'esquena com amb els braços i la cama avançada seguida per la horitzontal de l'altra cama i peu.

Enhorabona!

Cesc Noguera Busquets ha dit...

Hola Daniel, Aquesta foto es una de les moltes sesions que porto fent amb diferents models. durant els ultims quatre anys.
la primera pregunta que amb fas son dos flashos, posats a 45º respecta a la model i auns 2 / 3 metres de distancia, el de la dreta amb menys potencia respecta el de l'esquerra. i si tot medit amb fotometre. i si la posició de la model, va ser buscada i comentada amb el company que feiem la sessió, en Josep Guiolà tot un mestre d'aquest tema.
be esperò haver contestat les teves preguntes.
Salutacions

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...